Δευτέρα 16 Ιουλίου 2007

9Volto και Service. Τι μας κάνει διαφορετικούς...

Αυτό που κάνει το 9Volto να ξεχωρίζει από τα άλλα καταστήματα που προσφέρουν service κινητών τηλεφώνων είναι η τεχνογνωσία και η συνεχής ενημέρωση πάνω στα εξειδικεύμενα θέματα του service.

Οι τεχνικοί του 9Volto είναι πτυχιούχοι ηλεκτρονικοί (κι όχι πωλήτες, ανειδικεύτοι και άλλα άτομα που χρησιμοποιούν μεγάλες αλυσίδες σαν τεχνικούς) και φυσικά το 9Volto είναι από τα ελάχιστα καταστήματα που διαθέτουν άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος σαν κατάστημα παροχής υπηρεσιών service ηλεκτρονικών συσκευών (ζήτηστε να δείτε την άδεια αυτή σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων εάν προσπαθήσουν να επέμβουν επιτόπου στο τηλέφωνό σας και θα δείτε ότι δεν διαθέτουν)
Πέρα από αυτό η πραγματική τεχνογνωσία των τεχνικών του 9Volto φαίνεται από τις επεμβάσεις που κάνουν πάνω στην πλακέτα όταν ακόμη και τα εξουσιοδοτήμενα service αδυνατούν να επέμβουν και αναφέρονται σε αντικατάσταση πλακέτας.
Ο εξοπλισμός του κεντρικού service του 9Volto είναι από τους πιο σύγχρονους σε ολόκληρο τον κόσμο (χωρίς υπερβολή) και συνέχεια αναβαθμίζεται.
Όσον αφορά το λογισμικό κομμάτι των κινητών τηλέφωνων το 9Volto είναι από τα λίγα καταστήματα στην Ευρώπη που έχει διαθέσιμο στο εργαστήριό του, ότι κυκλοφορεί επίσημα κι ανεπίσημα σε εξοπλισμό αναβαθμίσεων κινητών τηλεφώνων σε ολόκληρο τον κόσμο.
Αυτό παρέχει την δυνατότητα στους τεχνικούς, να επέμβουν στο λογισμικό του τηλεφώνου σε τέτοιο επίπεδο που επίσημα δεν μπορεί να επέμβει ακόμη και η ίδια η εταιρία (αφού υπάρχουν περιορισμοί στον εξοπλισμό που δίνουν στα επίσημα service οι εταιρίες).
Όλα τα παραπάνω γίνονται φυσικά με την άδεια του χρήστη (εφόσον μας επιτρέψει να επέμβουμε στο τηλέφωνο) και φυσικά με την άδεια που υπάρχει διαθέσιμη στο κατάστημά μας να επέμβουμε σαν ηλεκτρονικοί σε μία ηλεκτρονική συσκεύη.