Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2008

9Volto κι iphone μέρος 2ον

Καλη Χρονιά σε όλους με υγεία ευτυχία και λιγότερη γκρίνια!
Διαβάζουμε σε αρκετά forums για την εισαγωγή των iphones από το 9Volto και σχόλια για την τιμή που το έχουμε βγάλει.
Οι περισσότεροι βλέπουν το iphone στην Αμερική να πωλείται ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ από τα apple stores στην τιμή των 300 περίπου ευρώ. Κι επειδή το βλέπουν αυτοί από το ιντερνετ ότι το τηλέφωνο πωλείται τόσο στην Αμερική έχουν την εντύπωση ότι κι εμείς το αγοράσαμε τόσο και θέλουμε να βγάλουμε άλλα τόσα.
Αυτή η τιμή όμως δεν παίζει πουθενά στο ιντερνετ! Όλοι το πουλάνε πάνω από 450 δολλάρια ειδικά εάν θέλεις ποσότητα εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι τα apple stores δεν δίνουν πάνω από 2 iphone στον καθένα για δικούς τους λόγους. Κάποιος λοιπόν που έχει στην κατοχή του 50 iphones και θέλει να τα πουλήσει σε μία εταιρία θα χτυπήσει την τιμή αντιστρόφως ανάλογα με τους γενικούς κανόνες του εμπορίου εκμεταλλευόμενος την έλλειψη του προϊόντος και το γεγονός ότι μπορεί να έχει την έκδοση που ξεκλειδώνει.
Βάλε στα 50 κομμάτια 19% ΦΠΑ 3% τέλη εκτελωνισμού και τα μεταφορικά κι ελάτε να ξαναδούμε την τιμή.

Βρείτε μας λοιπόν με έκδοση 1.1.1 50 ή 100 κομμάτια στα 300 ευρώ ή όσο θέλετε να βγάλουμε και τα τιμολόγια στην φόρα να βάλουμε κι 10% (αντί για 14% που φορολογούμαστε) κέρδος και να τα πουλήσουμε.

Στην Ελλάδα έχουμε γίνει όλοι μάγκες. Επειδή μπορεί μερικοί να φέρουν 1 iphone με 350 ευρώ και να περάσουν τελωνεία και φόρους με την μορφή δώρου δεν σημαίνει ότι μπορεί να γίνει αυτό με 100 κομμάτια.

Όποιος θέλει ψωνίζει από εμάς ή από έξω. Είναι άδικο όμως να κατακρίνει ο κάθε ανεγκέφαλος και ημιμαθής που έχει έναν explorer και μπαίνει στο google μία εταιρία που 10 χρόνια τώρα προσπαθεί να διαθέτει πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα.

Όταν είμασταν οι πρώτοι που κάναμε decustomize και unlocking στην Ελλάδα ποτέ δεν καταχραστήκαμε αυτό το προνόμιο και να πουλάμε πανάκριβα τις υπηρεσίες μας (όταν δεν μας στοιχίζουν πανάκριβα)

Φιλικά,
9Volto