Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2008

9Volto και Vodafone

Με την έναρξη του νέου έτους το 9Volto εγκαινιάζει την νέα συνεργασία του με την εταιρία Vodafone.

Στο 9Volto πλέον μπορείτε να κάνετε νέες συνδέσεις με επιπλέον δώρα και προσφορές, ανανεώσεις συμβολαίου Vodafone (με τις μοναδικές υπηρεσίες και πλεονεκτήματα που προσφέρουμε), διεκπαιρεώσεις αιτημάτων συνδρομητών Vodafone κι εξοφλήσεις λογαριασμών. Οι παραπάνω διαδικασίες γίνονται στο υποκατάστημά μας και σύντομα θα μπορούν να γίνουν όλες οι παραπάνω διεργασίες και από το κεντρικό μας κατάστημα.

Για τους φίλους που θέλουν να μεταφέρουν το νούμερο του κινητού τους στην εταιρία Vodafone μέσω του καταστήματός μας τους προσφέρουμε επιπλέον προνόμια και δώρα.

Εκτός αυτού προσφέρουμε επιπλέον προνόμια και σε νέους συνδρομητές που θα αποφασίσουν να κάνουν νέα σύνδεση Vodafone μέσω του 9Volto. Τα προνόμια αυτά προσφέρονται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη και μπορούν να προσαρμοστούν σε προσωπικό επίπεδο.

Στις πολλαπλές συνδέσεις επαγγελματιών, συνδέσμων ή συλλόγων το 9Volto μπορεί να προσφέρει πέρα από τα δώρα και τις ασυναγώνιστες τιμές στα τηλέφωνα και απεριόριστο after sales support καθώς επίσης κι επιπλέον προνόμια στο θέμα της εγγύησης κι επισκευής των κινητών τηλεφώνων.

Περάστε από κοντά να συζητήσουμε για το πρόγραμμα, το πακέτο και το κινητό που σας ταιριάζει.