Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2008

Νέα έκδοση για το iphone...νέα λύση από το 9Volto

H νέα έκδοση 1.1.3 του iPhone μπορεί πλέον από το 9Volto να ξεκλειδώθει με επέμβαση στο Hardware του τηλεφώνου
Για όσους έχουν bootloader 3.9 (ΟΤΒ 1.1.1 ή παλαιότερη έκδοση) και αναβάθμισαν το κινητό τους στην έκδοση 1.1.3 μπορούμε να το επιδιορθώσουμε μόνο με επέμβαση στο λογισμικό του τηλεφώνου
Επίσης μπορούν να επισκευαστούν και τα τηλέφωνα με bootloader 4.6 (ΟΤΒ 1.1.2) που αναβαθμίστηκαν στην έκδοση 1.1.3 αλλά μόνο με επέμβαση στο hardware του τηλεφώνου
Όλα τα iPhone που θα γίνουν επισκευή θα έχουν την έκδοση 1.1.2, στα τηλέφωνα με bootloader 3.9 δεν θα χρειάζεται η χρήση Turbo SIM!
Η διαδικασία του hardware unlocking ενός iphone γίνεται σε 3 εργάσιμες μέρες. Το περισσότερο χρόνο τον καταναλώνουμε στην διαδικασία τις αποσυναρμολόγησης και επανασυναρμολόγησης της συσκευής. Η διαδικασία του hardware unlocking σαν επέμβαση πάνω στην συσκευή είναι πιο ασφαλή από την αποσυναρμολόγηση του iphone γι'αυτό και για 1 iphone ασχολούνται 3 εξειδικευμένα άτομα για να αποσυναρμολογηθεί, να ξεκλειδωθεί και να συναρμολογηθεί με ασφάλεια και χωρίς σημάδια.

Εξακολουθούμε να πειραματιζόμαστε και με άλλες κάρτες τύπου turbo-sim που έχουν βγει στην αγορά για να μπορέσουμε να βρούμε την καλύτερη η οποία θα επιτρέπει να ξεκλειδώνει προηγούμενες ή μελλοντικές εκδόσεις και το κόστος της θα είναι φτηνότερο από την turbo-sim.

Μακάρι να βρεθεί και λύση μέσω software για το ξεκλείδωμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εφόσον βγει κάτι αξιόπιστο και σίγουρο στο software unlock του iphone το 9Volto θα το έχει διαθέσιμο από τις πρώτες μέρες που θα βγει στην αγορά όπως έχουμε κάνει και με άλλες λογισμικές λύσεις ξεκλειδώματος για άλλα μοντέλα κινητών τηλέφωνων, όσο ακριβά κι αν μας κοστίσει.